Aug 15: Pitch-Træning Workshop i Aalborg

Deltag i PITCH-Træning Workshop d. 15. august 2016 kl. 10-16 hos Aalborg Universitet

Denne workshop er målrettet lydvirksomheder.

Til PITCH-Træningen kommer du til at pitche to gange. Efter dit første pitch får du feedback fra et erfarent panel. De vil fortælle dig, hvad du kan gøre bedre og i pausen hjælpe dig med at forfine dit pitch. Derefter får du endnu en mulighed for at pitche og efterfølgende få feedback. Når du deltager til PITCH-Træning får du desuden overordnet feedback på din forretningsidé. Læs mere om PITCH-Træning Workshoppen i Aalborg på CONNECT Denmark’s hjemmeside her

Tilmelding

Er du interesseret i at deltage og få uforbeholden sparring på dit investor/partner pitch, så tilmeld dig her. OBS: Skriv ”Amplifying Sound” under rubrikken ”Hvem er din kontaktperson i CONNECT Denmark?”

For yderligere info kontakt:
Lars Elbæk
Netværkschef, CONNECT Denmark
lars@connectdenmark.com
+45 2427 0707

Om Amplifying Sound

Under titlen ”Amplifying Sound” samarbejder Danish Sound med CONNECT Denmark for ar styrke Danish Sound’s forretningsudviklingsorienterede tilbud målrettet særligt startups og SMV’er. Ambitionen er at styrke ”pitching kompetencerne” i deltagende virksomheder, så disse bliver bedre til at skaffe investeringer og/eller teknologisamarbejder, som i sidste ende muliggør altafgørende investeringer i innovations- og udviklingsprojekter – kernen af Danish Sound’s interesse- og indsatsområde.

Amplifying Sound giver medlemmer af Danish Sound en særlig mulighed for at deltage i CONNECT Denmark’s månedlige Pitch Træning Workshops samt en række specifikke Pitch Springboards og Springboards (for de virksomheder som er mest modne).

For nærmere info kontakt: 
Ima Mustafic
Projektleder, Danish Sound
ima@danishsound.org
+45 9351 1539

Event date: 
Monday, August 15, 2016
Addresse: