Danish Sound indtager EU Parlamentet

Som led i BSR Innovation Express projektet SoundCARE (Sound Solutions for Healthcare) afholder Danish Sound i samarbejde med de tyske klynger Medical Valley EMN og Auditory Valley, samt DTU, EuroTech Alliance og Innovation Centre Denmark i München en 2-dags workshop i Bruxelles den 9.-10. november.

Workshoppen er den anden i rækken, hvor den første blev afholdt i München i juni måned og samlede 30 danske, tyske og hollandske virksomheder og forskere, der alle havde en interesse i at udforske mulighederne for projekter finansieret via Horizon2020.

Målet med SoundCARE 2 i Bruxelles er todelt. På dag 1 er målet at skabe indflydelse blandt politikere og beslutningstagere med henblik på at sikre flere relevante kald under fremtidige Horizon2020 programmer. I denne sammenhæng nyder SoundCARE gruppen godt af Danish Sounds gode forhold til Christel Schaldemose (MF), der har sagt ja til at være vært på en event inde i selve Europa Parlamentet. Målet for dag 2 er at fokusere på de identificerede tilgængelige muligheder for forskning, udvikling og innovationsprojekter i Horizon2020 i løbet af 2016 og Eurostars programmet.

Da der er et begrænset deltagerantal er vi på udkig efter de mest relevante danske virksomheder og forskere. Hvis du mener det kunne være dig, og er du interesseret i at høre mere, så send en mail til Eske Bo Knudsen på eskn@dtu.dk.

tweet: