Huawei Matchmaking i København 19 august

Huawei besøg i Danmark - mulighed for matchmaking

Den 19. august afholder Dansk Lyd i samarbejde med Invest in Denmark og Copenhagen Capacity en Sound Seminar & Matchmaking Day med deltagelse af en delegation fra kinesiske Huaweis Device og Acoustics afdeling i Shanghai.


Besøget i Danmark er indtil videre kulminationen på en længere proces med deltagelse af en række danske lydvirksomheder og vidensinstitutioner, der har været faciliteret af Dansk Lyd og Innovation Center Denmark i Shanghai. Huawei er yderst opmærksomme på Danmarks spidskompetencer indenfor lydteknologiområdet og er i denne sammenhæng særligt interesserede i at udforske muligheder for korte, mellemlange og lange samarbejdsmuligheder indenfor områder relateret til nedenstående teknologier.

Arrangementet er et samarbejde mellem Dansk Lyd, Invest in Denmark og Copenhagen Capacity og består af to dele. Første del er dedikeret til at en række danske lydvirksomheder og vidensinstitutioner kan give præsentationer indenfor ovenstående teknologiområder. Anden del er afsat til speed dating og matchmaking med Huawei delegationen.

Er din virksomhed interesseret i at få et kort møde med Huawei delegationen, kan du sende en mail til eskn@dtu.dk, hvori det skal fremgå, hvorfor det er relevant for din virksomhed. I tilfælde af, at der er for mange interesserede, vil der blive foretaget en vurdering ud fra det teknologiske match. Dette er nødvendigt, da der er afsat 2-3 timer til matchmaking delen.

 

Event date: 
Monday, August 19, 2013
Notification Email: 
eskn@dtu.dk