Hvad laver innovationsnetværkene? – tre cases er blevet til tre film

Forums:

Alle 22 innovationsnetværk kan fremvise mange eksempler på, hvordan de har hjulpet virksomheder med nye samarbejder og projekter. Nu har Styrelsen for Forskning og Innovation taget fat i tre cases og lavet tre små film om netværkenes arbejde

Sylab bringer innovationen tilbage til tekstilbranchen - Sylab er resultatet af et samarbejde mellem Innovationsnetværkeme Livstil- Bolig og Beklædning og RoboCluster. De har i fælleskab udviklet en syrobot der kan hjælpe designere med at gøre deres kreativitet til virkelighed. Sylab bringer innovationen tilbage til tekstilbranchen, og giver plads til kreative projekter. 

INBIOM skaber kontakt til Kina - Innovationsnetværket for Biomasse, INBIOM, samler de mange små og store virksomheder i Danmark der har værdifuld viden omkring biogasanlæg. Målet er at komme ind på det Kinesiske marked, og INBIOM skaber forbindelsen. 

Fynsk bryggerisamarbejde løser nye opgaver - På Fyn er det lykkedes Innovationsnetværket Brandbase at samle 16 små og store bryghuse i et samarbejde hvor bryggerierne styrker hinanden med samarbejde og videndeling.