June 16-19, 2016: Grib muligheden. Mød Danish Sound på Folkemødet 2016

Igen i år drager Danish Sound til Folkemødet i Allinge, for at udbrede budskabet om … ja, Dansk lyd. Ligesom de foregående år deler vi telt med de øvrige Innovationsnetværk, Styrelsen for Forskning og Innovation, samt GTS Foreningen. I år er det fælles tema for teltet ”Grib mulighederne!”.

Udover at mødes med politiske interessenter, interesseorganisationer, m.fl. sætter Danish Sound i år også fokus på to af vores tre Challenges.

Torsdag d. 16. juni kl. 17:30-18:30

I relation til Sound Solutions for Healthcare og som led i klyngesamarbejdsprojektet ”Lyd og Sundhed” med Welfare Tech, giver Professor, Jan Larsen DTU Compute en talk med titlen “Er musik den nye medicin uden bivirkninger?”. En talk der er blevet til i samarbejde med Adjunkt, Line Gebauer Josefsen, Center for Music in the Brain, Aarhus Universitet. Læs mere her.

Fredag d. 17. juni kl. 09:00-11:00

I relation til Digital & Creative Sound Solutions og som led i VR Sound projektet, tilbyder Danish Sound Folkemødets gæster et afbræk fra paneldiskussioner og politisk propaganda med et par dugfriske VR demonstrationer, hvor 3D lyd er en central del af the truly immersive VR experience. Læs mere her.

Så er du til Folkemødet, så ”grib muligheden” og kig forbi teltet på Danchells Anlæg, plads A33. Se det fulde program for Innovationsnetværk Danmark og GTS Foreningen her.

Event date: 
Thursday, June 16, 2016