Mar 31: Amplifying Sound - PITCH-Træning Workshop

Deltag i PITCH-Træning Workshop d. 31. marts 2016 kl. 12-17 hos EY

Til PITCH-Træning kommer du til at pitche to gange. Efter dit første pitch får du feedback fra et erfarent panel. De vil fortælle dig, hvad du kan gøre bedre og i pausen hjælpe dig med at forfine dit pitch. Derefter får du endnu en mulighed for at pitche og efterfølgende få feedback. Når du deltager til PITCH-Træning får du desuden overordnet feedback på din forretningsidé. Læs mere om Pitch Træning på CONNECT Denmark’s hjemmeside her.  

Tilmelding

Er du interesseret i at få uforbeholden sparring på dit investor/partner pitch, så tilmeld dig her. OBS: Skriv ”Amplifying Sound” under rubrikken ”Hvem er din kontaktperson i CONNECT Denmark?”

For yderligere info kontakt:
André Elm
Regionschef Sjælland, CONNECT Denmark
andre@connectdenmark.com
+45 2960 6096

Om Amplifying Sound

Under titlen ”Amplifying Sound” samarbejder Danish Sound med CONNECT Denmark for ar styrke Danish Sound’s forretningsudviklingsorienterede tilbud målrettet særligt startups og SMV’er. Ambitionen er at styrke ”pitching kompetencerne” i deltagende virksomheder, så disse bliver bedre til at skaffe investeringer og/eller teknologisamarbejder, som i sidste ende muliggør altafgørende investeringer i innovations- og udviklingsprojekter – kernen af Danish Sound’s interesse- og indsatsområde.

Amplifying Sound giver medlemmer af Danish Sound en særlig mulighed for at deltage i CONNECT Denmark’s månedlige Pitch Træning Workshops samt en række specifikke Pitch Springboards og Springboards (for de virksomheder som er mest modne).

For nærmere info kontakt:
Eske Bo Knudsen
Innovation Consultant, Danish Sound
eskn@dtu.dk
+45 2112 3566

Event date: 
Thursday, March 31, 2016
Addresse: