Minister deltager i Innovation Camp i Korea - infomøde 7. november

Det er med stor glæde, at Dansk Lyd kan bekræfte, at den danske Uddannelses- og Forskningsminister, Sofie Carsten Nielsen, deltager i den planlagte Innovation Camp i Korea den 19.-23. januar 2015. Ministerens aktive deltagelse er med til at understrege den aktuelle politiske bevågenhed på dansk/koreansk innovations- og erhvervssamarbejde fra begge landes regeringer og vil tilføre endnu mere værdi til det planlagte program for de danske lydvirksomheder og forskere, der tager med.

Mandag den 1. september blev den stærke politiske velvilje understreget af indgåelsen af to politiske Memorandum of Understandings underskrevet af Præsidenten for Koreas Small and Medium Business Administration, og hhv. den danske Handels- og Udviklingsminister, Mogens Jensen (der tidligere på året var i Korea ifm. en anden Innovation Camp), og Uddannelses- og Forskningsminister, Sofie Carsten Nielsen. 

Sæt kryds i kalenderen den 7. november
Er din virksomhed interesseret i udnytte mulighederne i Korea? Så læs mere om Innovation Campen til januar 2015 her og sæt kryds i kalenderen den 7. november 2014 kl. 10:00-13:00, hvor Dansk Lyd og Innovation Centre Denmark, Seoul afholder et informationsmøde i Købehavn. Du kan kontakte Eske Bo Knudsen for mere information på eskn@dtu.dk

tweet: