Pitch konkurrencer til Danish Sound Day den 8. maj

Vi sætter fokus på den næste lydbølge til Danish Sound Day 2015. Det gør vi med to pitch konkurrencer, hvor hhv. unge forskere og startups kan præsentere, hvad de arbejder med foran hele det danske økosystem for lyd. Sidst på dagen vil en jury kåre og præmiere dagens bedste pitch i begge kategorier.

Young Researcher Award

Vi eftersøger de skarpeste ph.d.’er eller postdocs fra danske universiteter, som har et ønske om at udbrede viden om netop deres forskning til hele lyddanmark. Du skal præsentere dit arbejde foran salen på bare 5 minutter. Den bedste pitcher vil blive præmieret med et rejselegat på 8.000DKK.

Læs mere om konkurrencen og præmien her – og del call teksten i relevante netværk.

Start-up Award

I samarbejde med Vækstfabrikken Lydens Hus eftersøger vi ligeledes de skarpeste og mest lovende danske startups, der på den ene eller anden måde har lyd/musik med i deres produkt eller service. Du får 5 minutter til at præsentere din forretningside foran salen, hvor der bl.a. vil sidde potentielle samarbejdspartnere og investorer fra industrien. Udover de unikke netværksmuligheder, vinder den bedste pitcher også 3 måneders gratis kontorplads i Vækstfabrikken Lydens Hus.

Læs mere om konkurrencen og præmien her – og del call teksten i relevante netværk.

tweet: