Steering Committee

The steering Group is responsible for the overall framework under which the network operates and if necessary, they are in charge of changes in strategy. The members are chosen from among the participating organizations. Currently the Steering Group is made up by Søren Bech, Chairman (Bang & Olufsen/AAU),  Finn Kryger Nielsen (Brüel & Kjær SV), (Kim Rishøj (SoundFocus), Søren Holdt Jensen (Aalborg Universitet), Nikolaj Bisgaard (GN ReSound), Søren Vang Andersen (Lunds Universitet/QuanoX) og Asger Steenholdt (Triangulus/MB2020).
 
Read more about the individual members below (Danish):
 
Forskningschef, Søren Bech, Bang & Olufsen (formand valgt for perioden 26/8 2013 - 26/8 2015 og 01/09 2015-31/08 2017)
B&O’s forretningsområde er centreret omkring udvikling og produktion af AV-udstyr til hi-end konsumermarkedet. Virksomheden har fokus på forskning og udvikling indenfor multi-modal perception og digital lydteknologi generelt. Søren Bech leder en 
gruppe, der beskæftiger med deskriptiv analyse, som muliggør en komplet sensorisk beskrivelse af et produkt samt de individuelle faktorers indflydelse på den overordnede præference og/eller kvalitet. Han har sammen med en række nationale og internationale samarbejdspartnere udviklet metoder til kvantificering af lydkvalitet. Mange af disse teknikker er for nyligt publiceret i Bech & Zacharov "Perceptual Audio Evaluation - Theory, Method and Application," på Wiley. 
Professor Søren Holdt Jensen, Aalborg Universitet
Søren Holdt Jensen er civilingeniør i telekommunikation fra Aalborg Universitet (1988) og ph.d. i signalbehandling fra Danmarks Tekniske Universitet (1995). Han er nu professor i signalbehandling og taleteknologi ved Institut for Elektroniske Systemer 
på Aalborg Universitet. Før sin ansættelse ved Aalborg Universitet har han bl.a. arbejdet ved Telelaboratoriet i Statens Teletjeneste, Elektronisk Institut på Danmarks Tekniske Universitet, Afdeling for Elektroteknik ved Katholieke Universiteit Leuven i Belgien. Han har også haft kortere forskningsophold ved Technishe Universiteit Delft i Holland og Centre National de la Recherche Scientifique i Sophia Antipolis, Frankrig. Søren Holdt Jensen forsker inden for områderne: statistisk signalbehandling, digital behandling af tale- og audiosignaler, multimedieteknologi og digital kommunikation.
CEO, Kim Rishøj, SoundFocus
Kim Rishøj var en af grundlæggerne af T.C. Electronic A/S (TCE) i 1976 som i dag er en del af en større virksomhedsgruppe, TC Group. TCE har specialiseret sig i udvikling og produktion af digitale high-end lydprocessorer til konsum og professionelle markeder. Innovation er en af TCEs kerneværdier og Kim Rishøj tidligere deltaget i en lang række andre forsknings- og innovationsinitiativer med universiteter og andre organisationer som deltagere.
Vice President, Birger Schneider, DELTA
Udover hans virke i DELTA, så har Birger Schneider også deltaget i adskillige R&D projekter indenfor ”microelectronics”, bl.a. under EU's R&D programmer så som ESPIRIT. Birger har igennem årene desuden haft flere stillinger i både nationale og 
internationale netværk for ingeniører, inklusiv stillinger som næst formand for "Electrotechnical Science", Danish Academy of Technical Sciences (ATV), formand for “European wide computer aided design for VLSI workshops (CAVE)” og formand for IEEE Computer Society "European Test Technology Technical Committee" m.m.  
VP External Relations, GN ReSound
Nikolai har en M.Sc.EE fra Danmarks Tekniske Universitet og har været hos GN ReSound siden 1978. Fra 1991 til 1998 var han vicepræsident FoU og var desuden VP for Product Marketing & Audiologi i et år, før han blev forfremmet til Sr. VP Business Development & Industry Relations. Fra 2006 har han arbejdet som VP IPR i GN ReSound.
Professor of Applied Mathematics, Lunds Universitet
Søren Vang Andersen har en ph.d. i digital signalbehandling fra 1999 og har bl.a. været ansat som postdoc på KTH i Stockholm ved ”Institutionen för tal, musik och hörsel”. I 2002 blev han lektor på Aalborg Universitet efter at have arbejdet nogle år hos internetfirmaet Global IP Sound i Stockholm. I 2004 var han med til starte den danske virksomhed Sonorit, som i 2006 blev opkøbt af internet telefontjenesten Skype. Mellem 2006 og 2012 arbejdede Søren Vang for Skype, først som Research Architect og senere som leder af Skype Labs, en international forskningsenhed hos Skype. Siden 2013 har Søren været ansat som professor i anvendt matematik ved Center for Matematiske Fag, Lunds Universitet, men varetager også rollen som Researcher i den lille startup QuanoX, der arbejder med recommender systemer.
Facilitator, musiker, Triangulus/MusicBusiness2020
Asger Johannes Steenholdt (f. 1964) er facilitator og musiker, bl.a. som guitarist i rockorkesteret Big Fat Snake. Han er en del af initiativet MusicBusiness2020, hvor han indgår som Network Director. Asger har som facilitator og underviser kombineret erfaringerne som kunstner med begrebsverdenen fra erhvers- og organisationslivet, og har arbejdet udviklingsorienteret med en lang række offentlige og private organisationer. Han er bl.a. uddannet som Mediator og instruktør i Six Thinking Hats samt “Kunstgrebsinnovatør”. 
Direktør i Væksthus Sjælland og Vækstfabrikkerne
Mads Váczy Kragh er Cand.polit og har flere års erfaring fra det private erhvervsliv og i egen virksomhed. Tidligere underdirektør i Tivoli, kontakchef i Visitdenmark. Har derudover arbejdet en årrække i en kapitalfond og drevet egen virksomhed. Forfatter til bogen Iværksættersamfundet (2014) og brugt regionalt som ekspert på vækst og forretningsudvikling. Derudover national ekspert på iværksætteri.