WHINN - Week of Health and Innovation

WHINN - Week of Health and Innovation 

Som del af ”Lyd & Sundhed” projektet deltog Danish Sound i flere forskellige events ved årets WHINN, Week of Health & INNovation i Odense 4-7. oktober.
 
Bl.a. tilbød Danish Sound og Welfare Tech (Innovationsnetværk for Sundhed og Velfærdsteknologi) interesserede lydvirksomheder en favorabel rabat ved deltagelse på en fælles udstillingsstand. Wavecare og AudioCura greb muligheden og delte standen sammen med ”Lyd & Sundhed” projektet, som sponsorerede fælles reception, trykt materiale og annoncering.
 
Standen var en stor succes for alle parter og tiltrak mange besøgende gæster, samarbejdspartnere og potentielle kunder. På standen var der mulighed for at få ny viden om, hvordan både lyd og billeder kan have en positiv effekt på både fysiske og mentale sygdomme og almindeligt velvære.
 
"Høj kvalitet, meget kompetente besøg og samtaler ved standen. Vi håber at komme igen næste år."  
-Bjørn Wennerwald, Co-Founder, Wavecare

 
Klyngesamarbejdsprojektet ”Lyd og Sundhed” tiltrak også mange deltagere til konferencens workshop med titlen “Er musik den nye medicin uden bivirkninger?”. Omkring 35 personer mødte op, da professor Jan Larsen og adjunkt Line Gebauer Josefsen præsenterede interessante perspektiver på musik i sundhedsvæsenet. Der var stor begejstring og tilfredshed blandt publikum, som blev præsenteret for både evidens og muligheder indenfor musikkens univers, og var med til at diskutere de nye teknologiske musikinterventionsløsninger.

Du kan læse mere om projektet ”Lyd og Sundhed” her

 

tweet: