Loading Events
This event has passed.

De fleste kan nikke genkendende til, at lyd – og ikke mindst musik – har indflydelse på vores følelser og humør. Er denne erfaring noget, vi kan bruge, når vi behandler patienter og vil forebygge unødvendige følgevirkninger af deres sygdom?

Det får du på konferencen

På konferencen får du nyeste viden om lyd og sundhed og et indblik i dataanalysen og de kvalitative analyser fra projektet ’Lyd & Sundhed’, som præsenteres af projektdeltagerne: Struer Kommune, Danmarks Tekniske Universitet, Aarhus Universitet og de deltagende virksomheder. Du får også indblik i, hvordan musikinterventionen kan anvendes bredere i sundhedsvæsenet. Du får også mulighed for at deltage i debat om, hvorvidt det egentlig er nødvendigt at skabe evidens, når mange af os har en god mavefornemmelse for den positive virkning af musik.

Målgruppe

Konferencen henvender sig til sundhedspersonale i kommuner og på sygehuse såvel som til virksomheder og forskere, der arbejder med at integrere lyde og andre sansestimuli i behandling, lindring og forebyggelse.

I løbet af konferencen får du

  • Centrale kvalitative og kvantitative resultater fra projektet ‘Lyd & Sundhed’
  • Inspiration til kommuner og hospitaler om muligheder for at anvende lyd til forebyggelse, behandling og lindring af demens og andre sygdomme
  • Udstilling med virksomheder
  • Debat med eksperter og praktikere
  • Netværk mellem kommuner, hospitaler, forskere og virksomheder

Se program og tilmelding her: https://www.welfaretech.dk/arrangementer/2018/november/the-sound-of-music-i-sundhedsvaesenet