Projektledere til den nyetablerede lydklynge

Danish Sound Cluster
København

Indrykket 4. marts 2021

Vi søger 2 projektledere, en på fuldtid og en på deltid til udvikling af den nye klynge for lydvirksomheder.

Du har erfaring som projektleder/konsulent og har arbejdet med forretningsudvikling. Din uddannelsesmæssig baggrund er ikke afgørende, men du har sandsynligvis en relevant videregående uddannelse og gerne erhvervserfaring fra virksomhedsansættelse, alternativt har du tidligere arbejdet indenfor erhvervsfremmeområdet, i en klynge, med tech-transfer eller tilsvarende. Du kan både lytte til virksomheders behov og forstå universiteter og GTS’ers kompetencer.

Du kan trives med at arbejde i en teknisk branche, og det er selvfølgelig en fordel, hvis du har kendskab til lydområdet, men det er ikke et krav.

Din hverdag bliver primært at have dialog med medlemmerne og så have ansvar for planlægning, rekruttering og afvikling af vores aktiviteter og gennemførelse af større innovationsprojekter.

Du er vant til at arbejde selvstændigt i din hverdag, og kan trives i en lille organisation uden de store støttefunktioner, og du har respekt for de mål vi skal nå. Du har det fint med, at vi er der for at støtte vores medlemmer, men de er selv udførende på projekter mv. – vores opgave er at være igangsættere og facilitatorer.

Du kommer til at få ansvar for:
Skabe bæredygtige relationer til alle aktører i branchen.
Opsøgende arbejde overfor virksomheder indenfor lydområdet, herunder rekruttering af nye medlemmer.
Etablere og vedligeholde kontakter til universiteter, GTS og andre vidensinstitutioner.
Organisering af rekruttering til og afvikling af faglige webinarer indenfor vores hovedsatsningsområder.
Tilrettelæggelse og afvikling af fysiske møder i form af fx gå-hjem-møder.
Deltage i organiseringen og afviklingen af vores store årlige arrangement ”Lydens Dag”.
Medvirke til at vi får formuleret, rekruttereret både virksomheder og videninstitutioner til nye fælles innovationsprojekter.
Arbejdstid 20-37 timer ugentligt på vores kontor i København.

Kort ansøgning vedlagt fyldestgørende CV kan sendes via nedenstående link. Ansøgningsfristen er den 18. marts, men ansøgningerne vil blive vurderet løbende. Angiv om det er fuldtid, deltid eller begge stillinger du søger.

For yderligere oplysning kan direktør Torben Vilsgaard kontaktes på tlf. 2926 0000 eller på mail tv@danishsound.org.