Chefsekretær/Kommunikationsmedarbejder til den nyetableret lydklynge

Danish Sound Cluster
Struer

Du kommer til at være det faste holdepunkt på vores kontor i Struer, og varetage de daglige administrative opgaver herunder at være direktørens forlængede arm når han ikke er på kontoret. Du holder styr på vores medlemsdatabase, timeregistreringen i vores projekter og deltager i den praktiske planlægning og afvikling af diverse arrangementer for vores medlemmer.

Du har erfaring med kommunikation og får ansvaret for al vores kommunikation. Du kan skrive kort og præcist på både dansk og engelsk. Så skal vi nok hjælpe dig med det faglige indhold. Du behøver ikke at have en baggrund fra lydbranchen, men du er ikke skræmt af at arbejde med et teknisk område.

Du er udadvendt og vil gerne have kontakten til vores medlemmer i hverdagen. Du kan arbejde selvstændigt og så er du en god afslutter. Du kan se dig selv i en lille organisation, hvor vi er afhængige af hinanden, og hvor vi alle giver en hånd med når der er travlt. Du har erfaring fra lignende job.

Du kommer til at få ansvar for:

  • At være det centrale holdepunkt på kontoret
  • Al vores kommunikation
  • Styre vores medlemsdatabase og være kontaktperson for vores medlemmer
  • Styring af timeregistrering ift. offentlige finansierede projekter, både for vores egne medarbejdere og for timer fra samarbejdspartnere
  • Medvirke til planlægning og afvikling af faglige arrangementer
  • Andet administrativt arbejde

Arbejdstid 30-37 timer ugentligt på vores hovedkontor hos SoundHub Denmark i Struer.

Kort ansøgning vedlagt fyldestgørende CV sendes via nedenstående link. Ansøgningsfristen er den 18. marts, men ansøgningerne vil blive vurderet løbende.

For yderligere oplysning kan direktør Torben Vilsgaard kontaktes på tlf. 2926 0000 eller på mail tv@danishsound.org.